preskoči na sadržaj

Drvodjeljska škola Zagreb

 > Naslovnica
Najnovije vijesti

Obavijest za učenike programa stolar jmo u svezi provedbe projekta "Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima" za 2019. godinu

Autor: Tihomir Pauković, 23. 9. 2020.

Učenici kojima je dodijeljena stipendija imaju ugovornu obvezu da dostave preslike svjedodžbe i ispunjenog Obrasca 2. „Podaci nakon završetka aktivnosti“ najkasnije do 30. rujna.

Učenici kojima je dodijeljena stipendija imaju ugovornu obvezu da dostave preslike svjedodžbe i ispunjenog Obrasca 2. „Podaci nakon završetka aktivnosti“ najkasnije do 30. rujna. U cilju izbjegavanja neželjenih situacija u svezi povrata stipendije odnosno prisilne naplate sredstava putem aktiviranja zadužnice zbog prekoračenja navedenog roka, učenici kojima je odobrena stipendija obvezatni su izvršiti ugovorne obveze. Sve navedeno je vrlo jasno istaknuto u Ugovoru o dodjeli bespovratne potpore kojeg su učenici i njihovi roditelji u posjedu, međutim temeljem iskustva u provedbi navedenog Projekta, pokazalo se je da o obvezama korisnika stipendije nakon isplate vrlo malo učenika i roditelja vodi računa.

 

Obrazac 2. „Podaci nakon završetka aktivnosti“ je dostupan na mrežnim stranicama Ministarstva: https://gospodarstvo.gov.hr/UserDocsImages/public/Stipendije%202019/Obrazac%202.pdf.

Presliku svjedodžbu nije potrebno ovjeravati kod javnog bilježnika niti Obrazac 2. u školi. (svjedodžba mora sadržavati pečat škole i potpis ravnatelja).

 

Traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti do 30. rujna na adresu:

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA

Ulica grada Vukovara 78

10000 ZAGREB

(Za Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2019. godinu)

 

Korisnici stipendije koji ne izvrše navedenu ugovornu obvezu neće se moći  prijaviti na Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2020. godinu. Nastavno tome, budući da Javni poziv za Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2020. godinu još nije objavljen, preporuča se učenicima da prate službenu stranicu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja na kojoj će pravovremeno biti objavljene sve informacije, kao i pripadajući obrasci potrebni za prijavu: https://www.mingo.hr/ i https://gospodarstvo.gov.hr/

 

U cilju ishođenja stipendije svake godine potrebno je podnijeti prijavu za Projekt "Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima", obzirom je riječ o natječaju (ne postoji produljenje stipendije).

 

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće potrebno se obratiti Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja..
Webmail CARNET
E - DNEVNIK
e - Dnevnik za nastavnike
AZOO I ASOO - SKUPOVI
OBRAZOVANJE ODRASLIH

Želite nastaviti obrazovanje?

Želite promijeniti zanimanje?

Mi imamo rješenje!

Kliknite na ovdje.

 

Admini. imenika

Administrator imenika je osoba u školi zadužena za ažuriranje LDAP imenika škole tj. podataka elektroničkih identiteta u sustavu AAI@EduHr učenika i djelatnika škole.

U našoj školi administrator imenika je Tihomir Pauković, dipl. ing.

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

SAT

VRIJEME
Brojač posjeta
Ispis statistike od 19. 5. 2014.

Ukupno: 513896
Danas: 6
Korisni linkovi
E - ŠKOLA
e Lektire
Hrvatski pravopis
ISPRAVI.ME

Korisničko sučelje aplikacije za računalnu provjeru pravopisa

https://ispravi.me/

Struna - Hrvatsko strukovno nazivlje

Terminološka baza hrvatskoga strukovnog nazivlja

http://struna.ihjj.hr/page/o-struni/

E - ENCIKLOPEDIJA
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Drvodjeljska škola Zagreb / Savska cesta 86, HR-10000 Zagreb / ss-drvodjeljska-zg.skole.hr / ured@ss-drvodjeljska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju