preskoči na sadržaj

Drvodjeljska škola Zagreb

Učenička zadruga

    

Dragi učenici, budući zadrugari!

Sve što vas zanima vezano za učeničku zadrugu možete pročitati u priloženom dokumentu. Veselimo se vašem dolasku, vašem radu i doprinosu našoj zadrugi!

Kad se male ruke slože,
sve se može, sve se može!

 


Izvješće o provedenim izvannastavnim aktivnostima u 2019./2020.

Drvodjeljska škola Zagreb

Drvodjeljski tehničar – restaurator

Zagreb, 20. kolovoza 2020.

Izvješće

O provedenim izvannastavnim aktivnostima u školskoj godini 2019./2020.

Izvannastavna aktivnost za učenike od 1. do 4. razreda organizirana je kroz teoretski i praktični dio. Učenici su u njih uključeni dobrovoljno prema vlastitom opredjeljenju i želji te razvijali  radne navike, radnih vrijednosti i kreativnosti, vizualnog i kritičkog mišljenja te pozitivnog odnosa prema estetskim vrijednostima. Učenici su se angažirali u izradi  ukrasa, čestitki primjenjujući znanja i vještine iz restauracije. Nastava je organizirana u školskom praktikumu za restauraciju i u sklopu radionice održane u Muzeju za suvremenu umjetnost.

Stručna praksa za restauratore prvog, drugog i trećeg razreda održana je na daljinu od 25. lipnja do 08. srpnja. Kraj redovnih zadataka koje su grupe rješavale bile su uključene i posjete Hrvatskom restauratorskom zavodu, Tapetarskoj radionici, Šumarskom fakultetu u Zagrebu i Muzeju za umjetnost i obrt. Sve posjete se mogu pogledati na kanalu Microsoft Teams-a Praksa restauratori u video zapisima.

 U svrhu predstavljanja škole javnosti snimljeni su reklamni materijali:Drvodjeljska škola, drvodjeljski tehničar – restaurator, Drvodjeljska škola, tapetar

https://www.youtube.com/results?search_query=drvodjeljska+skola+zagreb

Predmetni nastavnik:  

Pero Čavara, mag art, konzervator-restaurator

Fotografije i video uradci dokumentiraju provođenje izvannastavne aktivnosti.

   


Vijesti

Naši vrijedni zadrugari ostvarili su malu poslovnu suradnju. Njihovi radovi krase unutrašnjost Café de Toss - a koji se nalazi u blizini škole. Zadrugari, na čelu sa nastavnicom Marom Kujić, izradili su slike, ukrasne tegle za cvijeće i stolac ukrašene decoupage tehnikom. Kao motiv za ukrašavanje poslužili su: Broj Jedan, Robert Rock, Gervasius Twinkleminkleson, Jeremija Leš, Grunt von Grunt i ostali likovi iz kultnog stripa Alan Ford.

Više u foto - galeriji.

 

Naši zadrugari ove su godine predstavili svoje radove na manifestaciji Dojdi osmaš, Zagreb te zove!  te na Danu otvorenih vrata naše škole. Interes za njihove radove bio jako dobar pa su čak i ostvarili prodaju, što nas jako veseli.

Dojdi osmaš, Zagreb te zove!

Dan otovrnih vrata

 

 

Naši zadrugari održali su prodajnu izložbu 01. lipnja u školskoj knjižnici. Izložba je bila dobro posjećena. Zadrugare veseli činjenica da su dobili jednu veću narudžbu, pa sad intenzivno rade na njoj. A kako je bilo na izložbi više u foto - galeriji.

 


 

 

 

Zadrugari su bili jako vrijedni i izradili su niz proizvoda koji su brzo našli kupce. Što su sve ponudili pogledajte u foto -  galeriji.

 

 

Naši vrijedni zadrugari i njihovi pridruženi članovi iz 3.c razreda, tehničari zaštite prirode, uputili su se u rasadnik. Tamo su obavili veliko spremanje staklenika te pripremu drvenih kutija u koje su zatim zasijali cvijeće.

Više fotografija u foto - galeriji.

4. prosinca 2015. održana je osnivačka skupština učeničke zadruge. Tom prigodom izabrani su članovi Zadružnog odbora te predsjednica i tajnica zadruge. Nastavnica Mara Kuić prisutne je informirala o Pravilima učeničke zadruge te o dosadašnjem radu privremenog zadružnog odbor. Svi voditelji sekcija su ukratko predstavili godišnje programe rada sekcija, koji su sastavni dio programa učeničke zadruge.

Zadružni odbor čine:

1. 2 člana iz reda osoblja škole – Dubravka Erceg, Svjetlana Mihelić
2. 1 član iz reda roditelja učenika članova – Andreja Margalić
3. 2 člana iz reda učenika zadrugara – Martina Vuk, Dominik Margalić
4. 1 član iz reda suosnivača – Rudolf Banek

Predsjednica zadruge je Mara Kuić, a tajnica zadruge Valentina Petanjek- Špehar

Zapisnik sa osnivačke skupštine možete pročitati ovdje.

 
 

Webmail CARNET
E - DNEVNIK
e - Dnevnik za nastavnike
AZOO I ASOO - SKUPOVI
OBRAZOVANJE ODRASLIH

Želite nastaviti obrazovanje?

Želite promijeniti zanimanje?

Mi imamo rješenje!

Kliknite na ovdje.

 

Admini. imenika

Administrator imenika je osoba u školi zadužena za ažuriranje LDAP imenika škole tj. podataka elektroničkih identiteta u sustavu AAI@EduHr učenika i djelatnika škole.

U našoj školi administrator imenika je Tihomir Pauković, dipl. ing.

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

SAT

VRIJEME
Brojač posjeta
Ispis statistike od 19. 5. 2014.

Ukupno: 521541
Danas: 2
Korisni linkovi
E - ŠKOLA
e Lektire
Hrvatski pravopis
ISPRAVI.ME

Korisničko sučelje aplikacije za računalnu provjeru pravopisa

https://ispravi.me/

Struna - Hrvatsko strukovno nazivlje

Terminološka baza hrvatskoga strukovnog nazivlja

http://struna.ihjj.hr/page/o-struni/

E - ENCIKLOPEDIJA
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Drvodjeljska škola Zagreb / Savska cesta 86, HR-10000 Zagreb / ss-drvodjeljska-zg.skole.hr / ured@ss-drvodjeljska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju